Euh…. ” Halloooooow Juboow?”

HallooooW Jumbo

HallooooW Jumbo

Tja.. Wat zullen wij eens zeggen. Nadat we voor de tweede keer afscheid moesten nemen van de Jumbo auto van Odink, bedacht Firma Odink, dat het toch wel erg leuk zou zijn als we de gele jumbo auto voor de derde keer mochten op komen halen. Ze dachten zeker dat we het niet zouden geloven en niet langs zouden komen. Hahaha, maar daar trappen wij niet in. Hoe is het gekomen?

Begin januari 2015 stond de glimmende gele jumbo auto weer standby in de zaak van meneer Odink klaar voor de nieuwe serie kassabonnen waarop de aankoop van  Conimex kroepoek zou moeten staan. Laten we dat no elke week een keer eten bij onze nasi. Dus een van de eerste bonnen die in de jumbo auto lag was die van ons. Ik had Andrea haar naam op de bon gezet en ook haar telefoonnummer. Op het moment dat ik de bon door het raampje naar binnen gooide dacht ik “oké, nog een keer dan.. Een keer voor Andrea, zodat ze de maand februari een beetje knap naar Schoonhoven zou kunnen rijden, door het winterse weer”. Hups.. bon in de auto gegooid en naar huis met mijn kroepoek.

Maandag 26 januari, ik breng Andrea naar huis maar vooraf gaan we samen met Jedid nog snel even een boodschap doen bij … Jumbo Odink. Ik bedenk dat het het eind van de maand is en neem me voor om Andrea nog even te zeggen dat ze wel haar telefoon moet opnemen als ze wordt gebeld (daar is ze namelijk niet zo sterk in. Dat is ook wel zo’n lastig iets.. Je kan tegenwoordig alles op een telefoon behalve bellen). Als ik haar heb afgeleverd op de Meldestraat 18 en terug rij naar huis bedenk ik “oh wat dom…” maar goed.

Dinsdag 27 januari, Andrea komt bij mij thuis werken en ik ga voor een bijeenkomst naar de gemeente Urk “veranderende zorg”. Als ik rond half zes weer naar huis rij, zal ik de afslag naar “Tollebeek-buiten” nemen (oftewel.. TollebUrk), op de kruising komt een geel autootje me tegemoet rijden. Netjes als ik ben, stop ik om de auto voor te laten gaan (heb een paar tellen zitten dubben of ik er niet snel voor zal schieten, maar ik kan me inhouden). Als de auto dichterbij komt, zie ik witte letters op de zijkant staan en denk: “O verhip… nu heb ik nog niet tegen Andrea gezegd dat het mogelijk was dat Odink misschien wel had kunnen bellen op haar mobiel en da….” met al deze niet afgemaakte gedachten in mijn hoofd zie ik dat het autootje natuurlijk ook nog Tollebeek in rijdt:  “o leuk, iemand uit Tollebeek heeft de Jumbo au…….” tot mijn grote verbazing zie ik een grote grijns op het gezicht van de bestuurster die haar hand ook nog naar mij opsteekt. Het is…. Andrea!! Nou je kan je voorstellen hoe wij vreselijk hebben gelachen. En dan te bedenken wat de voorpret bij Andrea is geweest toen ze het voicemail bericht op haar telefoon had afgeluisterd en met de bus naar Emmeloord ging om nog snel voor half 6 (en voordat ik terug was) de auto op te halen bij Jumbo Odink. Man man.. wat een lol. Toch erg leuk weer en voor Andrea super dat ze hem deze maand met het “slechte weer” nog even om handen heeft zodat ze top autootje heeft om mee naar Zwolle en Schoonhoven te rijden.

 

 

 

(Visited 213 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom
Welkom op onze familie website. Zin en onzin samen op een pagina.
Actueel
Laatst geüpdate bericht
    Categorieen
    Archief
    plaatjes toch?
    Sorry:

    - Instagram feed not found.