Nieuwe ronde.. Nieuwe kansen

Just me...Daar zijn we dan weer

Het was weer tijd voor FiscFree… Via mijn werk kunnen we eens in de zoveel tijd met belastingvoordeel het een en ander aanschaffen. Computer of fiets of je sportschoolanbonnement. Aangezien ik de laatste 2 via die weg al heb aangeschaft, was nu hopelijk de laptop aan de beurt. Tegen half zes in de middag had ik mijn aanvraag afgerond.

 

 

 

De volgende morgen kreeg ik al via de mail door dat de aanvraag bij mijn werkgever was goedgekeurd en ook kreeg ik laat in de avond al bevestiging dat het pakket was ingepakt en via post nl verzonden was. Sjonge jonge. Gewoon binnen 2 dagen geregeld. Inderdaad, vroeg in de ochtend kreeg ik bericht via Post NL dat mijn pakket om 15 uur was op te halen bij de plaatselijke supermarkt. top toch. Ik heb hem eerst wel laten liggen thuis, omdat Johan ook eigenlijk een laptop nodig had. Misschien dat hij hem ook wel wilde hebben. Later hebben we besloten dat hij zelf een andere koopt, die hij op de vrachtwagen kan gebruiken. Die hebben we aangeschaft bij MediaMarkt. 17 inch. Groot genoeg om ook op televisie te kunnen kijken.

 

Andrea ging ook met ons mee want we moesten voor een second opinion voor een goede uitgebreide oogmeting voor haar. Ze was al sinds 2011 niet meer naar een opticien geweest en moest nu nodig een andere bril. Bij Eye and More kwamen we tot de

ontdekking dat het niet helemaal zuivere koffie met haar ogen was. Maar na een dubbel check bij “Jochem voor ogen“, kon ze met een gerust hart daar een bril uitgaan zoeken. Dit gewenning proces zal wel wat lastiger zijn voor haar aangezien de cilinder in haar oog behoorlijk afwijkt naar wat ze eerder had. Maar niet onoverkomelijk volgens Harm. Er zou geen tijd zijn om een andere bril uit te gaan zoeken hadden we voor de tijd al afgesproken met Jochem voor ogen, maar alsnog namen ze mooi de tijd voor haar om dat wel meteen te gaan doen.

 

Ze kreeg een heuse kleur analyse en een uitleg over de vorm van haar gezicht wat daar weer het beste bij past. Het was echt top. Met haar kleine budget werd ook rekening gehouden en Annelies (denk ik) kwam met 6 mooie brillen die haar 1 voor 1 echt prachtig stonden. Dit is service!  Met een week of 2 zal haar bril klaar zijn.

Jedid-jah was ook met ons meegegaan, want haar telefoon is nog steeds in bestelling bij Vodafone. Het duurt nogal voor dat die binnen is. Johan is ondertussen met haar naar die winkel gegaan en kwamen even later ook bij Jochem voor ogen binnen en konden vertellen dat er iets mis is gegaan met de bestelling, maar dat ze daardoor weer een meevaller heeft gekregen. ipv 64 gb krijgt ze nu een 128 gb rosé gold iPhone, 7 plus.  Ook leuk.  Ook die zal binnen nu en een paar dagen uitgegeven worden. Dit lag aan het nummerbehoud gedoe van de telefoonwinkels.. (van T-mobile naar Vodafone).. vandaag kreeg ze een berichtje dat haar telefoon dus opgehaald kan worden. Nou ja.. dat wordt dus vrijdag aangezien Jedid de hele week in Ede op de Christelijke Hoge school Ede zit. (Daar over later meer).

Nou ja, het begin is er weer. Er is genoeg te schrijven.

 

(Visited 84 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom
Welkom op onze familie website. Zin en onzin samen op een pagina.
Actueel
Laatst geüpdate bericht
    Categorieen
    Archief
    plaatjes toch?
    Sorry:

    - Instagram feed not found.