Willem Ras

Piet de Boer deed namens de vrienden een woord. We zouden het niet beter hebben kunnen doen. Duidelijk en rustig. En ook Loek heeft het woord gericht aan de familie van Willem namens de Chauffeurs. En natuurlijk Henk van der Wal die ook voor de 2e keer in een korte tijd een woord moest voorbereiden voor nabestaanden van een gewaardeerd werknemer van hem. Dit maakte je zeker op uit zijn woorden. Het is moeilijk.

Willem zijn “eigen vrachtwagen” met bakken en al, reed vervolgens voor de rouwstoet uit om hem naar zijn laatste rustplaats te brengen. Indrukwekkend. De bloemen in de voorraam. En de stoet volgend.

 

Op de begraafplaats ontmoet ik Rosan de vrouw wier man vier/vijf weken geleden is overleden tijdens het uitoefenen van zijn werkzaamheden. We geven elkaar een dikke “hug” en gearmd lopen we naar de plaats waar Willem wordt begraven. De regen is plotseling verdwenen en je gelooft het of niet, maar opeens kwam er een zonnestraal uit de lucht vallen die niet onopgemerkt kan blijven… Door ons hoofd schiet; “Roel Mur, Eric Backhaus..en Willem…” Namen en mensen die in onze herinnering zullen blijven bestaan.

Dan krijgt iedereen de gelegenheid om langs Willems laatste rustplaats te lopen. Ieder geeft hem een laatste groet. Zo definitief…..

We krijgen de kans om familie vrienden en collega’s elkaar te ontmoeten. Dit was een goed samenzijn.. We wensen de familie, nabestaanden, vrienden en collega’s van “de man met de lach” veel sterkte toe voor nu en de toekomst.

Een aantal collega’s gaan nog even mee naar Piet en Maria de Boer om even na te praten over het droevige gebeuren.

 

Als je wilt, kun je hier het condoleance register tekenen

www.janromkes.punt.nl

 

 Terug|Volgende

(Visited 176 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op onze familie website. Zin en onzin samen op een pagina.
Actueel
Laatst geüpdate bericht
    Categorieen
    Archief
    plaatjes toch?
    Sorry:

    - Instagram feed not found.