Sportjaar 2

Ook sportjaar 2 is begonnen. Jedid-jah en ik zijn 1 1/2 geleden begonnen met sporten en dat gaat tot nog toe lekker. Jammer genoeg was ik de hele december maand ziek, maar ik heb wel gewerkt want zoals onze ziekteverzuim mevrouw Noëlle zei:

 

Nou ja, we hebben het gered. Nu heb ik ook weer wat lucht om te kunnen sporten. Dat heb ik vandaag dus weer voor het eerst gedaan. Het blijft nog wel veel slijm ophoesten en drankjes drinken (en medicatie voor astma gebruiken -wat ik nooit zo op vastgestelde tijden nam maar nu dus wel- ). De sportschool staat nog steeds op zijn eigen plekje. Het was dus ook geen nare droom geweest dat de milon cirkel is weggehaald, hij is ook echt verdwenen. Ook Marrie de vrouw van Erik Butzelaar is dus echt met pensioen, ook dat was geen droom. Zelfs het toegangspoortje waar je met magneetstrip toegelaten wordt in de sportschool is geen nare droom geweest maar allemaal “echt waar”. Er zijn zelfs in deze tussenliggende maand nieuwe toestellen/fitnessapparatuur bijgekomen en andere nieuwe apparaten die ook net waren geplaatst zijn alweer ingewisseld. Ook hangen er allemaal camera’s. Het blijft wel even wennen hoor. Geen Erik in zijn  sporttenue maar netjes in pak (nog wel met de vriendelijke lach op zijn gezicht hoor). Na afloop geen gratis kopje koffie meer en ik zie ook niet veel mensen meer die in de kantine even blijven zitten uitpuffen. Vandaag heb ik Erik gevraagd of hij Marry de hartelijke groeten van ons wil doen, want die missen we daar het meest!

Maar goed, het zal wel even wennen zijn en dan weten we vast niet meer anders. Voor de mensen met een kleine portemonnaie is de nieuwe prijs natuurlijk wel om naar huis te schrijven (dat is voor iedereen meegenomen natuurlijk). En waar komen we ook voor in de sportschool? Niet perse voor het kopje koffie of het gezellige praatje (hoewel dat het wel veraangenaamde), maar we komen er om er op een andere manier beter van te worden. Dus.. hupsakee gaan met die banaan en werken!

Via foursquare vond ik nog wat foto’s terug gemaakt op de sportschool. Ik wilde zeker voor mezelf aantonen dat ik er ook echt ben geweest de afgelopen 1 1/2 jaar.

 

 

Nog wat foto’s via Foursquare opgeslagen.

 

Dat… We gaan weer vrolijk verder en maken er wel weer wat van! Hoewel Jedid vanwege een te verwachten operatie straks wel weer een poosje uit de running zal zijn. Maar daarna hoopt ze goed en wel 2015 verder in te kunnen gaan! 13 Januari gesprek met de anesthesist bij de Isala kliniek te Zwolle. Wordt vervolgd.

 

 

(Visited 406 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Welkom
Welkom op onze familie website. Zin en onzin samen op een pagina.
Actueel
Laatst geüpdate bericht
    Categorieen
    Archief
    plaatjes toch?
    Sorry:

    - Instagram feed not found.